ovdje se piše o hrani, kuhinji i kuhanju, uređivanju i preuređivanju, dekoraciji....ponešto o djeci i igračkama :)
27. stu 2010.
kuhano vino..
Upravo mi je pravo malo otkriće;
.
Koristi se u kiselim krastavcima, u štrudlama i kolačima, prirodni je lijek za zubobolju, a kad se promiješa sa mlijekom i soli liječi glavobolju.
Ulje klinčića ublažava bolove u zglobovima i grčenje mišića, masiranje tijela sa uljem od klinčića ublažava stres.... kažu da je klinčić univerzalnim začin te je najbolji prirodni antioksidans
A mani je najomiljeniji u kuhanom vinu..... mmmm kako je to dobro, a nije da se hvalim, ali ja kuham najbolje kuhano vino - isprobano večeras :)
A da sam znala prije da je klinčić antioksidans, koristila bi ga više, a sad je pravo vrijeme da počnem..... kuhati više vina sa puno klinčića!! :)
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
daj stavi i recept za to tvoje kuhano vino da mogu i JA napravit :)
OdgovoriIzbriši