27. stu 2010.

kuhano vino..



Upravo mi je pravo malo otkriće;

Koristi se u kiselim krastavcima, u štrudlama i kolačima, prirodni je lijek za zubobolju, a kad se promiješa sa mlijekom i soli liječi glavobolju.
Ulje klinčića ublažava bolove u zglobovima i grčenje mišića, masiranje tijela sa uljem od klinčića ublažava stres....  kažu da je klinčić univerzalnim začin te je najbolji prirodni antioksidans


A mani je najomiljeniji u kuhanom vinu..... mmmm kako je to dobro, a nije da se hvalim, ali ja kuham najbolje kuhano vino  - isprobano večeras  :)




A da sam znala prije da je klinčić antioksidans, koristila bi ga više, a sad je pravo vrijeme da počnem..... kuhati više vina sa puno klinčića!!  :)

1 komentar:

  1. daj stavi i recept za to tvoje kuhano vino da mogu i JA napravit :)

    OdgovoriIzbriši